Nytt samarbete Clarion Hotel

Bergsåkers Travbana är stolta över att tillkännage ett nytt samarbete med Clarion Hotel Sundsvall. Detta partnerskap är en viktig del av vårt åtagande att erbjuda högkvalitativa boendealternativ vid våra evenemang, samtidigt som vårt samarbete har ett stort fokus på både miljömässig och social hållbarhet. Med cirka 60 000 besökare per år är det avgörande för oss att kunna erbjuda bekväma och hållbara övernattningsmöjligheter.


Jonathan Brodin, marknadsansvarig på Bergsåkers Travbana, kommenterar: "Det känns väldigt roligt att kunna erbjuda våra kunder en så högkvalitativ boendeupplevelse som Clarion Hotel Sundsvall. Förutom att det är ett av Sundsvalls finaste hotell så är deras fokus på hållbarhet någonting som stämmer mycket väl överens med vår vision och våra mål inom Bergsåker Hästkraft.”

 

Clarion Hotel Sundsvall har ett starkt engagemang för hållbarhet. Hotellet arbetar med att minska sitt koldioxidavtryck genom att använda förnybar energi, minimera avfall och satsa på energieffektivitet. De erbjuder även hållbara måltidsalternativ och arbetar aktivt för att främja social hållbarhet genom olika lokala initiativ och samarbeten.

 

Anna Borggren, hotelldirektör på Clarion Hotel Sundsvall, säger: "Vi är mycket glada över att kunna samarbeta med Bergsåkers Travbana. Deras hållbarhetsarbete stämmer väl överens med våra egna mål på Strawberry. Dessutom känns det som att det händer spännande saker på Bergsåker som vi gärna vill vara en del av. Att stödja deras initiativ inom hållbarhet och erbjuda våra gäster en hållbar boendeupplevelse är något vi värderar högt."

 

Bergsåkers Travbana och Clarion Hotel Sundsvall delar en gemensam vision om att främja hållbar utveckling och bidra positivt till både miljön och samhället. Detta samarbete understryker vårt gemensamma engagemang för en hållbar framtid och stärker våra respektive verksamheter.

Publicerad onsdag 12 juni 2024. info@bergsaker.travsport.se