Gratis travprogram!

Bergsåker tar steg mot ökad digitalisering när det gäller travprogrammen. Bergsåker vill dessutom ge ett mervärde till Er besökare genom att bjuda på travprogrammet när ni är på besök på våra travtävlingar på plats.


Vi vill skapa olika former av mervärden för Er som besöker banan. Ett steg är att vi från och med nu bjuder på travprogrammet när Du är på plats här på Bergsåkers travbana. Samtidigt väljer vi att upphöra med att skicka ut programmen i brevlådan som tidigare. Detta görs av flera skäl, dels ledtider, kostnaden för distributionen samt att vi lever mer och mer i en digital värld. De som ändå önskar och vill studera startlistorna via travprogrammet någon dag innan välkomnas upp till vårt sportkontor att hämta travprogrammet utan kostnad dagarna före tävlingarna. Expeditionstider på sportkontoret är på vardagar 9-12 samt 13-15.

Hur kommer jag att kunna läsa och ta del av all information digitalt som finns i travprogrammet innan jag kommer till tävlingarna som aktiv, hästägare, uppfödare och besökare?
När det gäller aktiva, hästägare och uppfödare som brukar få sitt travprogram hem i brevlådan, kommer ni att få travprogrammet som en länk i er mobil så man kan ta del av programmet flera dagar tidigare än om det skulle kommit i brevlådan. Ni som är besökare och vill komma åt travprogrammet digitalt går in på www.bergsaker.com och klickar på länken ”besökare” och sedan på länken ”läs våra program” och allt är kostnadsfritt.

Ni som fortsatt vill prenumerera på travprogrammet och få det hem i brevlådan så kommer den möjligheten att finnas kvar mot en kostnad av 599 kr per år. Det kommer även gå att köpa travprogram på de spelbutiker som tar hem Bergsåkers travprogram till försäljning.

Ingen har väl heller undgått den mer utmanande tillvaron travet har idag utifrån den spelavreglering som skedde för ett år sedan. Förändringar har gjorts i prisskalor, antal lopp på tävlingsdagarna justeras och mindre medel kommer från Svensk Travsport till travbanornas sällskap för skötsel och drift av travbanan. Detta innebär, med nödvändighet, att vissa förändringar kommer ske med avgiftsjusteringar i olika former.

Välkommen idag till Bergsåker och Svenska Travligan som är på plats med V75 på menyn.

Leif Lindholm, ordförande
Jens Berglund, travbanechef

Publicerad tisdag 7 januari 2020. info@bergsaker.travsport.se