Sundberg ny ordförande på Bergsåker

Vid Norrlands Travsällskaps årsstämma på måndagskvällen valdes Johan Sundberg till ny ordförande.


Detta då tidigare ordföranden Leif Lindholm valt att avsäga sig fortsatt styrelsearbete. Sundberg fungerade som vice ordförande under det gångna verksamhetsåret och har en lång bakgrund inom travsporten. Han har tidigare varit VD för såväl Östersundstravet(2000-2002), Wången (2011-2019) som Bergsåker (2002-2011). Idag arbetar han som affärs- och marknadschef för Sundsvallsbaserade IT-bolaget Portal+.

Förutom tidigare nämnde Leif Lindholm valde även Lotta Nyman att avsäga sig sin styrelseplats i samband med årsstämman. Till nya styrelseledamöter valdes Hans-Olof Löfdahl samt travtränaren Markus Pihlström.

Johan Sundberg:
- Jag vill på Norrlands Travsällskaps vägnar först och främst tacka Lotta och Leif för deras arbete i styrelsen, och i Leifs fall under det senaste året även som ordförande. Han har där med stort engagemang och driv, lett styrelsearbetet under ett minst sagt händelserikt år.

- Själv är jag ärad över förtroendet och ödmjuk inför uppdraget att ta stafettpinnen vidare, säger Johan Sundberg och fortsätter:

- Jag har haft förmånen att på nära håll arbetat med inte mindre än fyra ordförande i Norrlands Travsällskap. Jag tar med mig dessa erfarenheter och hoppas det ska hjälpa både mig och styrelsen på vägen.

- Mest av allt önskar jag nu i likhet med alla andra att vi får ett slut på Corona pandemin, så att världen kan återgå till ett normalare tillstånd och vi åter får välkomna vår publik och våra hästägare tillbaka till Bergsåker, avslutar den nyvalde ordföranden.

Norrlands Travsällskaps styrelse verksamhetsåret 2020-2021:
Ordförande: Johan Sundberg
V. Ordförande: Fredrik Berglund
Ledamöter: Ingrid Nyman, Markus Pihlström, Hans-Olof Löfdahl, Anders Karlsson, samt Kent "Nubben" Norberg.

 

Publicerad tisdag 23 juni 2020. info@bergsaker.travsport.se