7 segrar till Bergsåker

Det blev storslam för Bergsåker vid Östersund huvudtävlingar under måndagen.


ART NÖKKVE ÄR TILLBAKA SOM EN VINNARE
Det blev storslam för Bergsåker vid Östersund huvudtävlingar under måndagen. Hela sju segrar blev det och ART NÖKKVE är tillbaka på riktigt. Tog sin första seger sedan september 2019 och på nytt rekord. 22,7/2140a för sin tränare Håkan Skoglund.
Ägare: KLV Holding AB, med flera.
– Jag valde att köra honom själv den här gången eftersom jag ville ge honom ett snällt lopp. Det fick han också. Han har känts uppåt i träningen, men man ville ju se det på banan först. Han är en otrolig häst att hålla på med. Tacksam, snäll, fin att köra… Han är bra på alla sätt och vis, sade Håkan Skoglund till Kanal 75.
 
TRIPPEL TILL WÄJERSTEN
IMPALA AM var bara bäst trots en hård öppning. Det treåriga stoet vann på 16,6/2140 meter. Siktet är inställt mot E3.
Ägare: SRF Stable
 
CLAUDE P.HILL imponerade från utvändigt ledaren och vann enkelt med krafter kvar, tog nu andra raka segern och gjorde det på 13,2/1640a.
Ägare: Possible Horse´s AB, Stöde.
 
BERRA STEEL reglerade det lilla fältet från ledningen och gjorde det på ett strålande sätt på fina tiden 14,9/2640 meter. Utvecklingen fortsätter hos fyraåringen.
Ägare: Gunnar Olsson Hästtransporter AB
 
MAGIC REQUEST kunde för sin uppfödare och ägare Lasse Edlund ta karriärens första seger i 18:e
starten på 18,1/2160 meter. Ulf Ohlsson fick en bra start med henne och satt tidigt i ledningen, kunde hålla de andra ifrån sig och vann lätt.
Jonas Edlund tränar det fyraåriga stoet.
 
ULVSÅSEN blev hängandes i spåren efter start, kunde forceras till ledningen efter 600 meter och höll de andra ifrån sig för Per Linderoth på 26,4/2140a. Tionde segern i 13:e starten för tränaren Anders Wallin.
Ägare: Bengt Eklund med flera
 
FARMPILOT har nu gjort två starter i ny regi, det blev en andraplats i årsdebuten som nu följdes upp av en stark seger. Avgjorde lätt över upploppet och sänkte sitt rekord rejält till 29,5/1660 meter för sin tränare och kusk Jessika Sidbäck som äger hästen tillsammans med Cecilia Frank Nordin.

Publicerad tisdag 4 maj 2021. info@bergsaker.travsport.se