Polaris huvudsponsor till Bergsåker Winter Trot

Tidigare i veckan kunde vi äntligen släppa nyheten om ett nytt unikt vinterlopp på Bergsåker. Nu är det med glädje vi kan få presentera nästa stora nyhet. Bergsåker kan med stolthet avslöja ett helt nytt samarbete med Polaris som kommer titulera sig som huvudsponsor till dagen och bildar det fullständiga namnet ”Polaris Bergsåker Winter Trot”.


-"Det fantastiskt roligt att ett så stort varumärke som Polaris vill jobba tillsammans med Bergsåker och framförallt med vårt nya vinterevent. När en aktör som Polaris vill vara med på den här resan så känner man att det verkligen är på riktigt och jag är övertygad om att det kommer ge oss ringar på vattnet för fler bra samarbeten. Vi vet att Polaris kan hjälpa oss med att få hela evenemanget ännu mer attraktivt och locka ännu fler besökare till oss,” säger Bergsåkers marknadsansvarige Daniel Näslund.

Polaris har produkter i kategorin bruks- och rekreationsfordon avsedda för terräng men även med registreringsformer för landsväg. Med fyrhjulingar och side by sides samt kanske mest känt i Norrland snöskotrar, ser Polaris en stor befintlig och potentiell kundkrets bland Sveriges hästsportintresserade och utövare.

-"Travsportens engagemang lockar och evenemanget är en folkfest som Polaris vill vara en del av. Genom ett samarbete kan vi komma närmare och visa fördelarna och möjligheterna som Polaris produkter kan öppna upp för. Vi har allt ifrån bensin- och diesel till tysta eldrivna fordon. Starka, smidiga och lätta att bruka". säger Hilda Lemon Marknadsansvarig på Polaris Scandinavia

Sida vid sida med Polaris rullar också det exklusiva motorcykelmärket Indian Motorcycle som såklart också finns representerade under Polaris Bergsåker Winter Trot.

Publicerad torsdag 21 oktober 2021. info@bergsaker.travsport.se