Berglunds tips till lördagens Dagens Dubbel och Åkerlund Sundsvall Open Trot


Äntligen är Bergsåkers stora helg här i form av V75 och Åkerlund Sundsvall Open Trot! Detta år kommer det utöver trav i världsklass erbjudas artister och fest efter tävlingarna så jag rekommenderar alla som har möjlighet att komma ut till banan och njuta av denna travfest! En magisk jackpott att spela om kryddar det hela ytterligare. Nedan ser ni mina DD-tankar:

DD1: Ett rivigt lopp över korta häcken att vänta och jag tror att 4 Classic Pan som kan lägga iväg bra och Calle Jepson i vagnen är också snabb från start så jag spelar på att man kommer till spets och leder loppet länge, hela vägen? Skulle det kosta lite för mycket för Classic Pan så kommer 12 Kendall Jackson in i matchen trots uselt läge. Hästen har sett grym ut på slutet och han knäpper många till slut över det långa upploppet!

DD2: Åkerlund Sundsvall Open Trot och idel ädla topphästar visar upp sig här. Som travälskare njuter man när man ser listan! Som jag läser loppet så spetsar 1 Click Bait, men jag tror man släpper över aktuell distans och då är 2 Hail Mary först att överta och från spets ska han slås. Borups Victory lär tidigt söka sig framåt och sedan kommer, mycket troligen, San Moteur och avlöser Borups Victory utvändigt ledaren? Är inte helt säker på att San Moteur plockar ner Hail Mary då och om dessa två kör för hårt gynnar det Borups Victory och kanske kan vi få hemmaseger i år? Jag låser hur som helst DD2 med 2 Hail Mary och 4 Borups Victory då San Moteur blir storfavorit och antagligen ger ett för lågt DD-odds.

Självklart gör jag och mina kollegor andelar på V75 som ni kan köpa andel i om ni vill spela med hemmalaget denna helg. Ni kommer till våra andelar om ni klickar här.

DD-förslaget:

DD1 4,12

DD2 2,4

Spelförslag 4,12-2,4*50 kr

Lycka till på liret!

/Berglund

Publicerad lördag 26 augusti 2023. info@bergsaker.travsport.se