Foto: Micke Gustafsson, TR Bild

Berglunds tips till lördagens Dagens Dubbel


Toppsport och V75 på hemmabanan Bergsåker på lördag och jag rekommenderar alla som har möjlighet att trotsa vädret som vankas och bege sig ut till Bergsåker och njuta av topptrav! Även spelmässigt ser det intressant ut och mina korta DD-tankar kan ni läsa nedan.

DD1: Stonas E3-final och vi får se några riktigt fina hästar här. 1 Kinglet Bird är obesegrad så här långt och jag tror att hon har bra chans att vara det även efter lördagens start då jag tror att hon håller upp ledningen från innerspår och från tät ska hon slås. Här aviseras även lite lättning i balansen på Nunciodottern och jag spikar på DD och det kan även vara en tänkbar V75-spik till i skrivande stund 24%.

DD2: En grymt fin Silverdivisionsfinal och här krävs det sina streck. Klar favorit är Wäjerstens 7 Great Skills som såklart har vettig chans här då det rör sig om en kanon, men det är spel detta handlar om och då jag spikat favoriten i DD-1 så steker jag henne på DD då oddsen inte är tillräckligt tilltalande och går istället på stallkamraten 3 L.A. Boko som tipsetta. Han fick en välförtjänt seger senast och jag blir inte förvånad om det blir andra raka här. Streck även för 5 Kagan som är lillfavorit på spets här och han gör det bra mest hela tiden samt 6 Blumen Indal som gul kusk låter uppåt på i intervjuerna. Tre streck på DD.

Självklart gör jag och mina Bergsåkerskollegor andelar på V75 som du kan kolla in genom att surfa in på atg.se/bergsakerandelar om ni vill hänga på oss i helgen!

DD-förslaget: 1-3,5,6*50 kr.

Lycka till på liret!

Publicerad lördag 1 juli 2023. info@bergsaker.travsport.se