Nytt spännande samarbete med Notex

Bergsåkers travbana har nöjet att meddela ett nytt och spännande samarbete med Notex, ett framåtlutat företag känt för sina förstklassiga tjänster inom bygg ,entreprenad och fastighetsserivice


Detta partnerskap symboliserar en gemensam strävan mot att erbjuda förstklassiga upplevelser och ett aktivt samhällsengagemang, där både Bergsåkers travbana och Notex delar visionen om att bidra positivt till vårt samhälle.

Notex är känt för sin professionalism och dedikation till att leverera tjänster av högsta kvalitet. Genom detta samarbete ser Bergsåkers travbana fram emot att dra nytta av Notex erfarenhet och expertis för att ytterligare stärka och berika upplevelsen för besökare vid våra evenemang.

"Vi är oerhört glada över att inleda detta samarbete med Notex. Vår gemensamma vision om att erbjuda enastående upplevelser och vårt engagemang för samhällsfrågor ligger i linje med våra värderingar på Bergsåkers travbana. Detta partnerskap kommer inte bara att berika våra evenemang utan också stärka vår position som en central aktör i regionens samhällsliv," säger Jonathan Brodin, marknadsansvarig på Bergsåkers Travbana.

Filip Svedin, VD På Notex AB: ”Bergsåkers travbana och Notex ser fram emot att tillsammans skapa minnesvärda upplevelser och positiva bidrag till samhället genom vårt samarbete. Vi är övertygade om att denna förening av styrkor kommer att öppna dörrar för nya möjligheter och vägar att tillsammans främja både travsport och samhällsengagemang.”

Genom sitt arbete visar Notex sitt engagemang för kvalitet, hållbarhet och samhällsansvar, vilket gör dem till en ideal partner för Bergsåkers travbana i vårt strävande efter att erbjuda enastående evenemang och bidra positivt till vårt samhälle.

Publicerad tisdag 6 februari 2024. info@bergsaker.travsport.se