Bergsåkers Travbana är stolt över att offentliggöra "Däckterminalens Breddmästerskap", ett samarbete med Däckterminalen i Sundsvall. Denna tävlingsserie, som kommer att äga rum under våra fyra breddagar 2024, syftar till att uppmärksamma och premiera de amatörtränare som utmärker sig mest under året.


Mohammed Malla, sportchef på Bergsåkers Travbana: "Det är glädjande att vi genom samarbetet med Däckterminalen kan satsa på Bergsåkers breddtrav. Detta initiativ ger oss en fantastisk möjlighet att lyfta fram och belöna våra amatörtränare för deras hårda arbete och engagemang för travet."

Förstapriset i "Däckterminalens Breddmästerskap" inkluderar ett värdefullt däckpaket sponsrat av Däckterminalen, bestående av däck, fälgar och däckskifte, till ett värde av 15 000 kr. Mikael Lundgren, som själv är amatörtränare på Bergsåker och VD för Däckterminalen, säger: "Att kunna stödja Bergsåkers Travbana och breddtravet på detta sätt är en stor ära. Vi ser fram emot att se de fantastiska prestationerna från amatörtränarna under de kommande breddagarna."

Denna satsning understryker Bergsåkers och Däckterminalens gemensamma engagemang för travsportens utveckling och den viktiga roll som amatörtränare spelar för sportens framtid.

Publicerad fredag 22 mars 2024. info@bergsaker.travsport.se