Välkommen till Norrlands största sportevent!

Sundsvall Open Trot 23-24 augusti 2024


Årets sporthändelse, Sundsvall Open Trot, travfesten som är ett av Europas största travarrangemang. Sundsvall Open Trot lockar årligen de bästa hästarna och kuskarna till Sundsvall och Bergsåker. Följ oss på Facebook för ytterligare uppdaterad och aktuell information kring Sundsvall Open Trot.

Fredag med GS75 start lopp 1 kl. 18:30

Grindarna öppnas kl. 17:00
Entré fredag: 100 kr 

Under helgen gästas banan av den absoluta traveliten som tävlar om hela sex miljoner kronor i samlad prissumma. Fredagen bjuder på en GS75-omgång.  Spännande stayerlopp för kallblod, Open Trot-stayern, Breeders Crown för 2-åriga samt lopp för att hedra minnet av storstjärnorna Nahar, Tsar D’Inverne, Serena och sprintloppet Malabar Circle Ås m.m.

 

Lördag med V75 start lopp 1 kl. 14:45

Grindarna öppnas kl. 12.45
Entré lördag: 200 kr 

V75-lördagen med travets elitserie har i mer än 20 år lockat de allra bästa till Bergsåker. Då kör vi Sundsvall Open Trot med en miljon kronor till vinnaren! Räkna med att få se flera av Nordens allra främsta två- och fyrbenta aktörer göra upp om den prestigefyllda titeln. Dessutom körs landets högst värderade lärlingslopp för att hedra minnet av Lars Lindberg, samt Hot Tubs Montélopp och Svenskt Mästerskap för kallblod.

 

 

 

wifi-150x130.pngAnvänd gärna vårt wifi under en vistelse på Bergsåker:

Anv: BanGuest
Pass: Zoogin12


info@bergsaker.travsport.se